Klassisk Massage 60 min.

En djupgående massage som mjukar upp spända, hårda, trötta muskler och ökar blodcirkulationen. Massage har god effekt på kronisk smärta och minskar depression, oro och upplevd trötthet/muskeltrötthet.

Speciellt skönt vid ex. träning då musklerna har blivit extra utsatta, massagen kan då bidra med kortare tid för återhämtning.

Klassisk Massage 35 min.

En djupgående massage som mjukar upp spända, hårde, trötta muskler och ökar blodcirkulationen. Jag masserar rygg, nacke och axlar.

Kombi-massage 60 min.

Behandlingen kombinerar Klassisk ryggmassage och Ansiktsmassage. Ryggmassage är djupgående, mjukar upp spända, hårda, trötta muskler och ökar blodcirkulationen. Ger lindring till dig som är stel, spänd eller har ont i rygg, nacke eller axlar. Därefter avslappnande massage för ansikte och huvud. Muskelspänningar i ansikte och huvud löses upp, blodcirkulationen och den cellulära syresättningen ökar. Den lugna beröringen frigör kroppens egna ´´må bra´´ hormon Oxytocin.

Mix-massage 60 min.

Behandlingen kombinerar Klassisk och Taktil massage. En unik behandling för dig som är spänd, stel eller har ont i rygg, nacke eller axlar och även vill få de positiva effekterna som Taktilmassage ger då hormonet Oxytocin frigörs. Behandlingen består av Klassisk massage på rygg, nacke och axlar. Massagen är djupgående och mjukar upp spända, hårda, trötta muskler och ökar blodcirkulationen. Därefter Taktil massage på övriga kroppen, en avslappnande massage som frigör kroppens egna ´´må bra´´ hormon Oxytocin.

Taktil / Avslappnande massage 60 min.

En djupavslappnande helkroppsmassage då jag använder massageolja med ekologisk eterisk olja. Den lugna beröringen påverkar kropp, själ och sinne med lugn och harmoni. Massagen frigör hormonet Oxytocin, som är kroppens egna  ”lugn och ro” hormon.
Effekten blir att du:

  • Sänker nivå av stresshormoner
  • Får bättre matsmältning och näringslagring
  • Sover bättre
  • Lindrar smärta
  • Sänker blodtrycket
  • Påskyndar läkning av sår och stärker immunförsvaret
  • Blir mer lugn och rofylld

Taktil / Avslappnande massage 35 min.

En avslappnande massage som frigör hormonet Oxytocin. Jag masserar rygg, ansikte, huvud, armar

Ansiktsmassage 35 min.

En avslappnande massage för ansikte och huvud. Blodcirkulationen och den cellulära syresättningen ökar, muskelspänningar i ansikte och huvud löses upp. Den lugna beröringen frigör kroppens egna ´´må bra´´ hormon Oxytocin.

Ansiktsmassage med rengöring 35 min.

I behandlingen ingår rengöring och därefter avslappnande ansiktsmassage för ansikte och huvud. Muskelspänningar i ansikte och huvud löses upp, blodcirkulationen och den cellulära syresättningen ökar. Den lugna beröringen frigör kroppens egna ´´må bra´´ hormon Oxytocin.

Ansikts- & hand- massage 35 min.

En avslappnande massage för ansikte, huvud och händer. Behandlingen börjar med att händerna masseras, därefter masseras ansikte och huvud. Muskelspänningar i ansikte och huvud löses upp, blodcirkulationen och den cellulära syresättningen ökar. Den lugna beröringen frigör kroppens egna ´´må bra´´ hormon Oxytocin.

Ansikts- & huvud- massage 35 min.

En avslappnande massage för ansikte och huvud. Muskelspänningar i ansikte och huvud löses upp, blodcirkulationen och den cellulära syresättningen ökar. Den lugna beröringen frigör kroppens egna ´´må bra´´ hormon Oxytocin.

Ansiktsmassage med akupressur 50 min.

En avslappnande massage med akupressur. Blodcirkulationen och den cellulära syresättningen ökar, spänningar i ansikte och huvud löses upp, det lymfatiska flödet förbättras och transporterar bort gifter från huden. Dessutom skänker den djupavslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet, vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan och kroppens egna ´´må bra´´ hormon Oxytocin frigörs.

Ansiktsmassage med muskelstimulering 60 min.

En avslappnande massage för ansikte och huvud. Behandlingen är djupverkande då det ingår både galvanisk ansiktsmassage och ansiktsmassage. Muskelspänningar i ansikte och huvud löses upp, blodcirkulationen och den cellulära syresättningen ökar. Den galvaniska massagen går ner i djupet på musklerna vilket bidrar till ytterligare ökad positiv effekt. Den lugna beröringen i massagen frigör kroppens egna ´´må bra´´ hormon Oxytocin.

Naturkosmetisk Ansiktsbehandling 60 min.

I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask, handmassage och ansiktskräm. En avslappnande och välbefinnande behandling då jag använder naturprodukter som är välgörande, hälsosamma och väldoftande då de bl.a. innehåller ekologisk eterisk olja. Naturprodukterna påverkar kropp och själ med lugn och harmoni, vilket får en dubbel effekt då massage är avslappnande.

Naturlig Facelift 50 min.

En ansiktsmassage som ger en naturlig ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp.
Se yngre ut, få bättre hy, förhindra och förminska rynkor. Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker, akupressur och ansiktsreflexologi. Blodcirkulationen och den cellulära syresättningen ökar, muskelspänningar i ansikte, hals och huvud löses upp och det lymfatiska flödet förbättras och transporterar bort gifter från huden. Dessutom skänker den djupavslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet, vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.

Fotvård 60 min.

Behandlingen börjar med ett avslappnande och mjukgörande fotbad.
Därefter klipps, filas och formas naglarna, nagelbanden skjuts försiktigt ner och förhårdnader filas bort så att fötterna blir mjuka.
Behandlingen avslutas med en avslappnande massage för fötterna och underben.
Fötterna får ny energi och blodcirkulationen stimuleras och spänningar löses upp i underbenen

Fotmassage 35 min.

I behandlingen ingår ett avslappnande fotbad, därefter masserar jag fötter och underben. Fötterna får ny energi, blodcirkulationen stimuleras och spänningar löses upp i underbenen.

Ögonfransförlängning

Jag har gått utbildning hos Lashia och använder Singelmetoden, vilket betyder att fransarna appliceras en och en på dina egna fransar. Kom helt osminkad, ögonfransarna / ögonen måste vara helt rena och använd inga krämer eller oljebaserade produkter runt ögonen minst 12 timmar före behandlingen.