Naturkosmetisk Ansiktsbehandling

I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask, handmassage och ansiktskräm.

En avslappnande och välbefinnande behandling då jag använder naturprodukter som är välgörande, hälsosamma och väldoftande då de bl.a. innehåller ekologisk eterisk olja. Naturprodukterna påverkar kropp och själ med lugn och harmoni, vilket får en dubbel effekt då massage är avslappnande.

530 kr/Behandling

Ansiktsbehandling med muskelstimulering

I behandlingen ingår rengöring, galvanisk ansiktsmassage och ansiktsmassage. Galvanisk ansiktsmassage är djupverkande, ger dig  fastare hud, reducerar rynkor, påskyndar cellförnyelseprocessen, ungdomlig hy och avslappning. Massagen kombinerar bioelektrisk magnetisk vågteknologi med traditionell kinesisk akupunktur. Arbetar både på ytan och djupet av huden och ökar blodcirkulationen. Den fungerar som ett minigym för ansiktet och hjälper näringstransporten för ansiktskrämens välgörande egenskaper ner i underhuden.

530 kr/Behandling

Taktil Massage

En djupavslappnande helkroppsmassage då jag använder massageolja med ekologisk eterisk olja. Den lugna beröringen påverkar kropp, själ och sinne med lugn och harmoni. Massage frigör hormonet Oxytocin, som är ett ”lugn och ro” hormon.
Effekten blir att du:

  • Sänker nivå av stresshormoner
  • Får bättre matsmältning och näringslagring
  • Sover bättre
  • Lindrar smärta
  • Sänker blodtrycket
  • Påskyndar läkning av sår och stärker immunförsvaret
  • Blir mer lugn och rofylld

530 kr/Behandling

En avslappnande massage som frigör hormonet Oxytocin. Jag masserar rygg, ansikte, huvud, armar och händer.

Halvkropp 35min 330 kr/Behandling

Klassisk Massage

En djupgående massage som mjukar upp spända, hårda, trötta muskler och ökar blodcirkulationen. Massage har god effekt på kronisk smärta och minskar depression, oro och upplevd trötthet/muskeltrötthet.

Speciellt skönt vid ex. träning då musklerna har blivit extra utsatta, massagen kan då bidra med kortare tid för återhämtning.

530 kr/Behandling

En djupgående massage som mjukar upp spända, hårde, trötta muskler och ökar blodcirkulationen. Jag masserar rygg, nacke och axlar.

Halvkropp 35min 330kr/Behandling

Naturlig Facelift

En ansiktsmassage som ger en naturlig ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp.
Se yngre ut, få bättre hy, förhindra och förminska rynkor.

Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker, akupressur och ansiktsreflexologi. Blodcirkulationen och den cellulära syresättningen ökar, muskelspänningar i ansikte, hals och huvud löses upp och det lymfatiska flödet förbättras och transporterar bort gifter från huden.

Dessutom skänker den djupavslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet, vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.

530 kr/Behandling

Klassisk fotvård

Behandlingen börjar med ett avslappnande och mjukgörande fotbad.
Därefter klipps, filas och formas naglarna, nagelbanden skjuts försiktigt ner och förhårdnader filas bort så att fötterna blir mjuka.
Behandlingen avslutas med en avslappnande massage för fötterna och underben.
Fötterna får ny energi och blodcirkulationen stimuleras och spänningar löses upp i underbenen.
Om du vill så lackar jag även naglarna. Ta i såna fall med eget nagellack eller köp med dig hem salongens nagellack.

530 kr/Behandling

Fotmassage 35 min

I behandlingen ingår ett avslappnande fotbad, därefter masserar jag fötter och underben. Fötterna får ny energi, blodcirkulationen stimuleras och spänningar löses upp i underbenen. Ha gärna på dig löst sittande byxor

330 kr/Behandling

Ansiktsmassage med akupressur 50 min

En avslappnande massage med akupressur. Blodcirkulationen och den cellulära syresättningen ökar, spänningar i ansikte och huvud löses upp, det lymfatiska flödet förbättras och transporterar bort gifter från huden. Dessutom skänker den djupavslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet, vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan och kroppens egna ´´må bra´´ hormon Oxytocin frigörs.

530 kr/Behandling

Ansiktsmassage 35 min

En avslappnande massage för ansikte och huvud. Blodcirkulationen oh den cellulära syresättningen ökar, muskelspänningar i ansikte och huvud löses upp. Den lugna beröringen frigör kroppens egna ´´må bra´´ hormon Oxytocin och påverkar kropp, själ och sinne med lugn och harmoni.

330 kr/Behandling